ДОЗВІЛЛЯ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ + ФОТО


Незважаючи на ту ситуацію,  в якій сьогодні опинилася Україна і весь світ, виховна робота гуртожитку ДПТНЗ "Шосткинське ВПУ" продовжується. Відомо, що пріоритетом для сучасної молоді є проведення вільного часу у соціальних мережах. Дорослим необхідно звернути особливу увагу на питання дозвілля сучасної молоді, адже важливо, щоб діти проводили час з користю.
З цією метою вихователями була проведена онлайн-бесіда з учнями-мешканцями гуртожитку щодо визначення інтересів підростаючого покоління та варіантів проведення ними дозвілля.
 На перше запитання «Що для вас означає дозвілля?» діти відповідали з легкістю, кожен з них розуміє, що цей проміжок часу,  має право використовувати у власних інтересах, обираючи для себе заняття для відпочинку.
 На запитання про те, як діти проводять свій вільний час, вони відповіли по-різному.  Головне – діти використовують дозвілля максимально корисно. Багато дітей займаються цікавими справами вдома. Це є позитивним фактом, так як молодь розвивається духовно.
Див.фото:
















Менш приємним є той факт, що досить багато часу у сучасного учня забирає інтернет, комп’ютер, планшет.
P.S. Корисність вільного часу залежить як від дітей, так і від батьків, викладачів. Кожен із цих суб’єктів може здійснити свій вклад у покращення якості дозвілля сучасної молоді.


Коментарі

  1. Це прекрасно, що наші мешканці знаходять заняття для душі, але хотілося б бачити їх на фото у процесі чи поряд.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні публікації