3 квітня – День йоги!


Залишайся вдома!!! 
Пандемія коронавірусу змусила людей по всьому світу переформатувати своє дозвілля. Щоб зменшити кількість інфікованих COVID-19, кожному треба мінімізувати кількість соціальних контактів. Тому, залишається лише один варіант – займатися вдома. Тепер ні вечірки з друзями, , ні незручна локація залу не стануть між вами та спортом.
Якщо виникає питання, чим зайнятися на карантині, одна з відповідей – йогою. Йога допомагає усвідомити, що особа – первинна, а тіло і розум – інструменти для досягнення поставлених життєвих цілей. Таким чином ми осягаємо внутрішній спокій і свободу від страхів, вчимося долати перешкоди і самоутверджуватися. А допоміжними знаряддями в цьому процесі є безмежна кількість технік.
Заняття йогою м’яко впливають на гормональну систему, нормалізують обмін речовин, сприяють формуванню гармонійної фігури. Налагоджується шкірно-жировий обмін, правильно розвивається опорно-руховий апарат, покращується кровообіг, вирівнюється характер. Заняття сприяють збереженню зору.
Основні досягнення при регулярній практиці:
·        усвідомлене відношення до власного здоров’я
·        формування правильної постави
·        гнучке, пластичне тіло й розвинена мускулатура
·        координовані рухи
·        вміння контролювати свої емоції та розслаблятися
·        прийняття себе й адекватна самооцінка

P.S. Ми зібрали YouTube-канали та відео, щоб вам було зручно займатися вдома.

YOGA work
Йога chilelavida





Коментарі

  1. Вау!!! Щось новеньке для мене. Не знала, що йога може так вливати...не стільки фізично на наш організм, як психологічно, що вкрай важливо в період карантину.

    ВідповістиВидалити
  2. Сьогодні ж спробую !!!!!

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні публікації