6 грудня - День Збройних Сил України 🇺🇦

       6 грудня в Україні відзначають День Збройних Сил - свято, яке від часу його заснування тридцятиліття тому завжди зустрічали з гордістю та пошаною.

       Особливого значення День Збройних Сил України набув від 2014 року, після початку збройної російської агресії проти українського народу та держави. Тоді воїни ЗСУ з честю виконали своє призначення, зупинивши підступного ворога на сході країни.

     Воістину загальнонаціональним це свято стало після початку широкомасштабного нападу російської федерації на Україну. Сьогодні ми вдруге відзначаємо День Збройних Сил України в умовах великої війни за державний суверенітет і незалежність України, за право українського народу на вільне життя у вільній країні.

   Тому, з нагоди відзначення 32-ї річниці Збройних  Сил України з учнями-мешканцями  був проведений виховний захід «Збройні сили України – Слава, гордість, міць країни!», мета якого  – виховання почуття гордості за свій народ, національної свідомості та патріотизму; сприяння формуванню громадянської позиції як одного з проявів духовності нації; надання можливості відчути особливу цінність миру і спокою у світі.


     Збройні Сили - це міцний щит і разючий меч України. Мужні воїни української армії, найкращі сини і дочки українського народу, твердо тримають ворожий удар і безжально бʼють ворога, неухильно наближаючи перемогу.

   Слава кожному і кожній, хто зараз у бою! Дякуємо всім, хто допомагає захищати Україну від російської агресії! Завдяки Вам ми маємо можливість продовжувати жити у своїй рідній країні. Маємо можливість жити, любити, дихати. Немає такого слова, яке б могло описати всю ту вдячність, яку відчуває кожен українець. Нехай Вас оберігає Бог. Ми знаємо, що Ви повернетеся з перемогою, бо так вміють битися тільки українці, бо воля – то кожен з Вас. Дякуємо за ніч і за день вдома.

      Непоборні ті збройні сили, які єдині зі своїм народом.

      Непереможна та армія, що боронить рідну землю.

   Нездоланне те військо, яке бʼється за світло проти темряви що боронить рідну землю 💛💙



Коментарі

Популярні публікації