Всесвітній день боротьби зі СНІДом❗️


       Сьогодні, у Всесвітній день боротьби зі СНІДом для учнів-мешканців гуртожитку була проведена година спілкування «Скажемо наркоманії та СНІДу-НІ», під час якої учні мали змогу більше дізнатись про СНІД, способи передачі цієї страшної хвороби, та вікторина "Що ти знаєш про ВІЛ/СНІД?" 

     Символ боротьби зі ВІЛ/СНІДом - червона стрічка, без неї зараз не проходить жодна акція. Сама стрічка, як символ розуміння та солідарності в цій нерівній боротьби була взята     на озброєння з вересня 1991-го року. Ми теж не залишились  осторонь та долучилися до традиційної акції «Червона стрічка» на знак підтримки усіх тих, кому щодня доводиться жити у боротьбі з цією недугою.

      У цей день акцентується увага на тому, яку серйозну загрозу для життя людей в усьому світі становить ця глобальна проблема. І навчальний заклад займає тут далеко не останнє місце, адже саме тут формується, розвивається і набирається знань майбутнє держави.

  Сподіваємось, що проведення подібних заходів допоможе учням захистити самих себе, адже найкращий захист – це поінформованість. Тож бережіть себе і будьте здорові♥️


 

Коментарі

Популярні публікації