У ЧОМУ СЕКРЕТ ЩАСТЯ?


       На перший погляд, хіба ми під час війни можемо думати про щастя? Можемо, і навіть повинні – аби знайти сили протистояти злу, не дати горю й відчаю паралізувати себе. Просто щастя для нас зараз інакше, ніж для багатьох інших людей, хто живе за межами нашої країни.

Для українців нині щастя – це можливість обійняти батька чи матір, рідну людину. Щастя – почути їхній голос в телефоні після чергової атаки ворога. Для нас щастя – це кожний новий день, який ми зустріли і мали можливість прожити. Щастя – це допомагати іншим і бачити в очах світло вдячності серед безнадії і відчаю. Щастя – коли повертаються живими наші захисники і захисниці, щастя – це довгоочікувана зустріч батьків і дітей, коханих, друзів...

Посеред війни, горя і втрат такі світлі моменти дуже чітко видно, і вони відчуваються   по-особливому, незабутньо. Український народ живе у страшній війні, але чи можна його назвати нещасним? Вважаємо, що ні. Українці навіть через біль і темряву вміють «світити» сердечним теплом, добром, вміють, нехай інколи і на мить, але почуватися щасливими.

Ми радіємо кожній добрій новині з фронту, кожній перемозі ЗСУ. Ми починаємо знаходити щастя в речах, які недостатньо цінували раніше... Ми щасливі, бо потрібні і можемо бути корисними, рятуючи життя, допомагаючи та виживаючи разом. Ми радіємо успіхам й перемогам інших українців – це добрий результат нашого єднання !



Коментарі

Популярні публікації