ЗУСТРІЧ З ФАХІВЦЯМИ РАЙОННОГО УПРАВЛІННЯ ГУ ДСНС УКРАЇНИ В СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

Фахівці районного управління ГУ ДСНС України в Сумській області дбають про безпеку підростаючого покоління, знаходячи способи поспілкуватися про важливе. 





Так, для учасників освітнього процесу рятувальники провели тематичну зустріч з безпеки життєдіяльності. Під час спілкування з учнями рятувальники навчили їх правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, нагадали вимоги безпеки та алгоритм дій у різних небезпечних ситуаціях, а також наголосили на неухильному їх дотриманні. Фахівці розповіли, як діяти у разі виникнення надзвичайної події, в тому числі під час пожежі чи загорання. 

Вкотре наголосили на правилах поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів. Аби здобувачі освіти детальніше дізнались про роботу пожежно-рятувальної служби, їм було продемонстровано та наведено приклади застосування спеціальної техніки, бойового одягу та спорядження, пожежно-технічного обладнання, яке використовують при ліквідації різних надзвичайних подій, дорожньо-транспортних пригод співробітники Служби порятунку. Крім того, усі охочі змогли приміряти захисний шолом пожежника та спецодяг, а також зробити чудове фото на фоні яскравого пожежного автомобіля.










Коментарі

Популярні публікації